Ντάισελμπλουμ: «Δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε μια κοινή ανακοίνωση - Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ντάισελμπλουμ: «Δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε μια κοινή ανακοίνωση - Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα»

Ντάισελμπλουμ: «Δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε μια κοινή ανακοίνωση - - Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα»
«Έντονη και εποικοδομητική» χαρακτήρισε τη συζήτηση με την Αθήνα ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, επισημαίνοντας όμως ότι δεν υπήρξε τέτοια πρόοδος, «παρά την καλή θέληση των εμπλεκόμενων πλευρών» ώστε να υπάρξει συμφωνία για την έκδοση ενός κοινού ανακοινωθέντος.
 

«Δεν καταλήξαμε σε κοινό συμπέρασμα και ως εκ τούτου δεν υπήρξε κοινό ανακοινωθέν» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία «να ενημερωθούμε για τις ελληνικές θέσεις».
 

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας ανέφερε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις την προσεχή Δευτέρα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του προγραμματισμένου Eurogroup, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εξήγησε πως «συζητήσαμε την πιθανότητα παράτασης του τρέχοντος προγράμματος, χωρίς όμως τελικό συμπέρασμα».
 

Από τη μεριά του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πιερ Μοσκοβισί είπε πως «η συνάντηση ήταν χρήσιμη και για την Ελλάδα, για να καταλάβει πώς βλέπουν την κατάσταση οι άλλες χώρες».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA