Έχασε με 2-0 στον Άλιμο ο "κακός" Ηρακλής Ψαχνών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Έχασε με 2-0 στον Άλιμο ο "κακός" Ηρακλής Ψαχνών

Έχασε με 2-0 στον Άλιμο ο "κακός" Ηρακλής Ψαχνών
Ο Ηρακλής Ψαχνών ηττήθηκε στον Άλιμο με 2-0...

Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Καλλιθέα και με θέληση να καθαρίσει νωρίς το ματς μπήκε στο γήπεδο ο Άλιμος.


Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων, δυσκολεύθηκε να σταματήσει τις ενέργειες του Μπεριέξ, που εκτός από τον δημιουργικό του ρόλο είχε και εκτελεστικό.

Στο 13ο λεπτό ο Αργεντινός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.
 

Πριν ακόμη συνέλθουν από το πρώτο γκολ οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών δέχθηκαν και άλλες φάσεις, σε μια από τις οποίες ο Μπεριέξ τελείωσε πάλι ιδανικά την πολύ ωραία πάσα του Ιωάννου στην πλάτη της άμυνας.
 

Ο Ηρακλής Ψαχνών ανέβηκε, άφησε χώρους και προσπάθησε να μειώσει, αλλά αυτό προκάλεσε κενά, τα οποία ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, που αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαν φτάσει το σκορ σε πιο υψηλά επίπεδα.

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Κάρδαρης, Καρακώστας, Ιωάννου, Γαβριήλ, Τσατσαρής (61' Τιάγκο), Μπεριέξ (86' Μπονγκ), Παντελής, Σαγανάς (87' Σταύρου), Καραμέρης, Νικολόπουλος.
 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος (60' Σικαλιάς), Μπακομήτρος (43' Τσεβάς), Ραπτάκης, Ίβκοβιτς, Β. Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Γουόρντεν, Ενρίκο, Μπαλαράμπε (43' Χρ. Πατσατζόγλου).
 

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Λάμιας, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)


Με πληροφορίες από το footballleaguenews

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA