Χαλκίδα: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η θεατρική παράσταση «Lanonna» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η θεατρική παράσταση «Lanonna»

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Κανήθου και το θέατρο «Τέχνης Εξόρυξη» ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία άλλο ένα ταξίδι τους στον χώρο του θεάματος, με το έργο «Lanonna», του RobertoCossa, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαρκόπουλου.

Η κατάμεστη, για άλλη μια φορά, αίθουσα του θεάτρου Παπαδημητρίου, σφράγισε αυτή την καλλιτεχνική επιτυχία με πολλά παρατεταμένα χειροκροτήματα, καθώς και σε πολλές περιπτώσεις, συγκινητικά μηνύματα συγχαρητηρίων. Κατά γενική ομολογία η παράσταση δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από την αρτιότητα μιας επιτυχημένης παράστασης μεγάλων και αναγνωρισμένων θιάσων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε  πολλές περιπτώσεις το κοινό επιδοκίμαζε, κατά την διάρκεια του έργου, ακόμα και με επιφωνήματα θαυμασμού, ενώ μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να συγχαρούν τους συντελεστές της παράστασης, ακόμα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Απατώντας σε πολλούς φίλους που με διάφορους τρόπους μας παροτρύνουν να ξαναπαρουσιάσουμε την παράσταση στην Χαλκίδα, τους ενημερώνουμε πως κάτι τέτοιο, προς το παρών τουλάχιστον, είναι αδύνατον διότι δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες στο θέατρο Παπαδημητρίου. Παρ όλα αυτά, η πρόεδρος της θεατρικής ομάδας «Τέχνης Εξόρυξη» κα ΦούληΒαρβούζου,κάνει ενέργειες ώστε το έργο να παρουσιαστεί και σε άλλες πόλεις ή θεατρικά φεστιβάλ. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για όποια εξέλιξη.

Τους ρόλους ερμήνευσαν οι ηθοποιοί (κατά σειρά εμφάνισης)

Μαρία: ΦούληΒαρβούζου
Αννιούλα: Βούλα Παναγιώτου
Τσίτσο: Στάθης Λειβαδίτης
Νόνα: Νάσος Τσότσος
Μάρτα: Σοφία Σαπουτζή
Καρμέλο: Δημήτρης Ράνιος
Φραντσέσκο: Τηλέμαχος Ζήκος.

Οι συντελεστές του έργου ήταν:
Σκηνικά: Μάριος Μεσήνης.
Μουσική επιμέλεια: Φαίη Χαραλάμπους.
Φροντιστής Σκηνής: Χρήστος Κουτσαύτης.
Γραφικά: Γιάννης Ζήκος.
Ειδικές κατασκευές: Βούλα Παναγιώτου.
Κατασκευή Σκηνικών: Θανάσης Λεοντής


«Lanonna»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA