Συνελήφθη το 37χρονο "μπουμπούκι" που είχε ρημάξει στις κλοπές την Χαλκίδα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη το 37χρονο "μπουμπούκι" που είχε ρημάξει στις κλοπές την Χαλκίδα!

Συνελήφθη το 37χρονο "μπουμπούκι" που είχε ρημάξει στις κλοπές την Χαλκίδα!
Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση αρπαγής τσάντας στη Χαλκίδα - Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 37χρονος Χαλκιδέος - Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση αρπαγής τσάντας, η οποία διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 14-02-2015, σε βάρος 58χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν την Κυριακή (15-02-2015) πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο 37χρονος προσέγγισε αιφνιδιαστικά την 58χρονη, την ώρα που εκείνη βάδιζε σε περιοχή της Χαλκίδας και απέσπασε την τσάντα της, η οποία περιείχε χρήματα, τρία κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και άμεσα διενεργήθηκαν επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή των δύο κατηγορουμένων.

Ο 37χρονος αναγνωρίστηκε από την παθούσα ως ο δράστης της σε βάρος της κλοπής, ενώ στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα χαρτονόμισμα των (50) λέβα Βουλγαρίας, το οποίο είχε αφαιρεθεί από την κατοχή της 58χρονης, με την αρπαγή της τσάντας της.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος είχε συλληφθεί δύο φορές, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε το από 06-02-2015 Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA