Πανικός σε καφενείο της Αμφιλοχίας: Έκρηξη φιάλης υγραερίου με 15 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πανικός σε καφενείο της Αμφιλοχίας: Έκρηξη φιάλης υγραερίου με 15 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός σε καφενείο της Αμφιλοχίας: Έκρηξη φιάλης υγραερίου με 15 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)
Χαροπαλεύουν οι 4 από τους 15 τραυματίες - Πανικός στο σημείο με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες - Διαλύθηκαν τα πάντα στο καφενείο...
 

Η έκρηξη φιάλης υγραερίου σημειώθηκε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι σε καφενείο στο Λουτρό της Αμφιλοχίας, ιδιοκτησίας 44χρονης γυναίκας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες που μεταφέρονται στο Κ.Υ. της Αμφιλοχίας και στα νοσοκομεία του Αγρινίου και της Αρτας.
 

Σύμφωνα με το agriniopress.gr και το e-maestros.gr υπήρξε έκρηξη φιάλης προπανίου ή υγραερίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άτομα, που βρίσκονταν μέσα στο καφενείο και στον διπλανό φούρνο. 4 άτομα νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ανάμεσα στους τραυματίες και οι ιδιοκτήτρια.
 

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Όπως θα δείτε στα βίντεο, το καφενείο θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA