Εύβοια: Που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες - Βουτιά του υδράργυρου έως και 15 βαθμούς | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες - Βουτιά του υδράργυρου έως και 15 βαθμούς

Εύβοια: Που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες - Βουτιά του υδράργυρου έως και 15 βαθμούςΣε ισχύ έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ με βουτιά του υδράργυρου έως και 15 βαθμούς - Χιονίζει ήδη στα ορεινά της Εύβοιας, που θα πέσουν χιόνια τις επόμενες ώρες...

Είναι οριστικό! Στα λευκά θα «ντυθεί» σχεδόν ολόκληρη η Εύβοια με την Τρίτη να είναι η χειρότερη μέρα της κακοκαιρίας.

Οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο από τον χιονιά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα είναι η Στενή, η Κύμη, η Ιστιαία, η Χαλκίδα, η Κάρυστος, η Σκύρος, η Αττικοβοιωτία, η Άνδρος, η Τήνος, η Νάξος, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, η Λήμνος, ο Αι - Στράτης, η Μυτιλήνη, η Χίος, η Σάμος και αργότερα τα Δωδεκάνησα και κυρίως η Ρόδος. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ, στο Αιγαίο 9 μποφόρ και τοπικά θα φτάσουν και τα 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση και σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα με ισχυρό παγετό στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -10 εως 3 βαθμούς, στα κεντρικά από -6 εως 5 βαθμούς και στα νησιά από 0 εως 8 βαθμούς κελσίου. 

Την Τετάρτη περιμένουμε λιακάδα στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας ενώ στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε νεφώσεις με χιονόνερο και χιόνι στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, στην ανατολική Στερεά, στην ανατολική Πελοπόννησο και στα νησιά του Αιγαίου ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες στις νότιες και παραθαλάσσιες νησιωτικές περιοχές.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τα περισσότερα χιόνια την Τετάρτη θα πέσουν στην Στενή, στην Κύμη, στη Χαλκίδα, στην Κάρυστο, στην Άνδρο, στην Τήνο, στη Νάξο, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στο Ηράκλειο, στο Λασίθι, στη Λήμνο, στη Χίο, στη Σάμο, στην Κώ, στη Ρόδο και στην Κάρπαθο.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βοριάδες 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο όμως θα φτάσουν τα 8 και τα 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση από το απόγευμα. Τις πρωϊνές ώρες θα υπάρχει ισχυρός παγετός ενώ η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -12 εως 2 βαθούς, στα κεντρικά από -6 εως 7 βαθμούς και στα νησιά από 0 εως 8 βαθμούς κελσίου. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA