Θεσσαλονίκη: Χιονίζει ακόμα και στο κέντρο της πόλης! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Θεσσαλονίκη: Χιονίζει ακόμα και στο κέντρο της πόλης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Χιονίζει ακόμα και στο κέντρο της πόλης! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το χιόνι που από το πρωί έπεφτε σε περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη "έφτασε" λίγο πριν τις 11.00 και στο κέντρο της πόλης όπου αυτή την ώρα η χιονόπτωση είναι πυκνή...

ΒΙΝΤΕΟ

Χιονίζει, επίσης, στο Ωραιόκαστρο, το Φίλυρο και τον Χορτιάτη, ενώ χιονοπτώσεις σημειώνονται και στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Χιονόπτωση καταγράφεται και στο Δερβένι.

Στο Κιλκίς, όπως και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, καταγράφεται ελαφρά χιονόπτωση. Αντίθετα, στην ορεινή Χαλκιδική, όπως και στην Καστανιά (νομός Ημαθίας) σημειώνεται έντονη χιονόπτωση.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αρναίας, (μέσω Χολομώντα) και τις επαρχιακές οδούς Παλαιοχωρίου - Μ.Παναγιάς (Χονδρό Δένδρο), Βαρβάρας - Ολυμπιάδας και Νεοχωρίου - Βαρβάρας.

Επίσης, στον νομό Πέλλας, αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στις επαρχιακές οδούς Κερασιάς - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας, από 20ο έως 25ο χλμ. και Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας, από 9ο έως 25ο χλμ.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 28ο χλμ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA