Ο Βαρουφάκης έγινε ... κοκτέιλ στην Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Βαρουφάκης έγινε ... κοκτέιλ στην Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βαρουφάκης έγινε ... κοκτέιλ στην Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Εκτός από το ήδη μεγάλο... fun club που έχει μεταξύ ψηφοφόρων και μη, ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, αποτέλεσε έμπνευση και για κοκτέιλ...

ΒΙΝΤΕΟ
Το Rover Bar στα Λαδάδικα, σερβίρει στους θαμώνες του, το νέο κοκτέιλ "Βαρου-φάνκι-ς", μία ιδέα του bartender Δημήτρη Κορρέ.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ο Δημήτρης παρασκευάζει τα διάσημα κοκτέιλ του, ενώ τις Κυριακές εμπνέεται τέσσερα ή πέντε κοκτέιλ ημέρας, με θεματικό προσανατολισμό και ευφάνταστα ονόματα, τα οποία συνοδεύονται από δωρεάν μπουφέ.

"Την περασμένη Κυριακή φτιάξαμε funky κοκτέιλ: ένα Μεξικάνικο, ένα Caribbean και θέλαμε να κάνουμε και ένα Ελληνικό. Αυτή τη στιγμή, το πιο funky πράγμα στην Ελλάδα είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης", λέει στο thestival.gr ο υπεύθυνος για το εγχείρημα Δημήτρης, εξηγώντας πώς κατέληξαν στο πρόσωπο.

"Είναι γλυκόξινο και λίγο spicy ακριβώς όπως ο Βαρουφάκης". Το κοκτέιλ "Βαρου-φάνκι-ς" περιέχει απόσταγμα μαστίχας, λικέρ πορτοκάλι και λεμόνι, ενώ σε αυτό έχουν προστεθεί bitters λεβάντας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, που προσδίδουν άρωμα και επίγευση.
 

"Είναι γλυκόξινο και λίγο spicy, ακριβώς όπως ο Βαρουφάκης", λέει ο Δημήτρης, συμπληρώνοντας ότι το ποτό μοιάζει σαν ελληνική μαργαρίτα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA