Γ. Κατρούγκαλος: Προβοκάτσια και πλαστογραφία το δημοσίευμα εναντίον μου (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γ. Κατρούγκαλος: Προβοκάτσια και πλαστογραφία το δημοσίευμα εναντίον μου (ΒΙΝΤΕΟ)

Γ. Κατρούγκαλος: Προβοκάτσια και πλαστογραφία το δημοσίευμα εναντίον μου (ΒΙΝΤΕΟ)
Απάντηση στο δημοσίευμα του «Βήματος» που τον φέρνει να λαμβάνει αμοιβή για υποθέσεις απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος - «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», το σχόλιο πηγών του Μεγάρου Μαξίμου

ΒΙΝΤΕΟ

Αφού τόνισε ότι βάσει των πληροφοριών που είχε «την περίμενε την επίθεση», σημείωσε πως όλες οι «σχετικές αγωγές είχαν ασκηθεί το 2013 και το 2014. Κανένας δικηγόρος δεν έχει υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά το 2015».

Παράλληλα δήλωσε ότι το επίμαχο συμφωνητικό που παρουσιάστηκε στην εφημερίδα είναι άσχετο με με την επιστροφή διαθέσιμων υπαλλήλων στο δημόσιο και έχει να κάνει με μισθολογική διαφορά.

Ο αναπληρωτής υπουργός, επανέλαβε πως εάν κοίταζε τι τον συμφέρει προσωπικά, θα έμενε στις Βρυξέλλες, και δεν θα αποδεχόταν τη θέση.

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή του είχε αναφέρει ότι έχει αποχωρήσει από τη δικηγορική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν, όταν εξελέγη ευρωβουλευτής και έκτοτε δεν ασχολήθηκε με αυτές τις υποθέσεις.

Παράλληλα τόνιζε πως το δημοσίευμα "αποσκοπεί στο να υπονομεύσει την προσπάθεια της κυβέρνησης για ουσιαστικές αλλαγές, και για αυτό εκδηλώθηκε μόλις τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου μας για τον εκδημοκρατισμό και τον εξορθολογισμό της διοίκησης".

Για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα από το Βήμα πατήστε εδώ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA