Κυπελλούχος Εύβοιας ο Ολυμπιακός Χαλκίδας - Ο τελικός κρίθηκε στα πέναλντι! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κυπελλούχος Εύβοιας ο Ολυμπιακός Χαλκίδας - Ο τελικός κρίθηκε στα πέναλντι! (ΦΩΤΟ)

Κυπελλούχος Εύβοιας ο Ολυμπιακός Χαλκίδας
Ο Ολυμπιακός Χ. είναι ο φετινός κυπελλούχος της ΕΠΣ Εύβοιας, μετά από εναν συγκλονιστικό τελικό με ένταση, πάθος, παράταση και πέναλντι...

Η Αρτάκη μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 23΄ άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ του Μάριου Καραχάλιου, ύστερα από μπαλιά-μαγνήτη του Ρούσσου. Οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν και ισοφάρισαν στο 73΄ με τον Σκριβάνο και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με την Αρτάκη να παίζει στο τέλος με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Ρούσσου, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, με την είσοδο του τερματοφύλακα Γκόγκου στην θέση του Αγριόδημου.

Κυπελλούχος Εύβοιας ο Ολυμπιακός Χαλκίδας
Ο Ολυμπιακός Χ. από την άλλη πίεζε για το γκολ, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι και ο τελικός κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.  
Κυπελλούχος Εύβοιας ο Ολυμπιακός Χαλκίδας
Οι δύο ομάδες είχαν από δύο χαμένα πέναλντι και ο τελικός κρίθηκε από τον Παπαδέδε, ο οποίος ήταν ο παίκτης που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της Ολυμπιακού, δίνοντας στους "ερυθρόλευκους" το βαρύτιμο τρόπαιο! 

Ολυμπιακός Χ.: Αγριόδημος (119' Γκόγκος), Μεταξάς, Μπασινάς, Τσολάκος, Δάσκος (46' Σκριβάνος Δ του Λ), Μουσάϊ, Τζάβρας, Μαστροκώστας,Ευσταθίου, Σκριβάνος, Παπαδέδες.
 

ΑΟΝ Αρτάκης: Ευαγγελινός, Μπελίτσος (64' Χρυσός), Ρούσος, Ντούκα, Φωτιάδης, Κάραλης, Γίγας ( 76' Ζήσης), Καραχάλιος, Μαστροκώστας (62'Λούκας), Μακαντάσης, Μπαλαμπάνης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA