Μαξίμου: Χτυπάνε τον Τσίπρα μέσω Κατρούγκαλου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Μαξίμου: Χτυπάνε τον Τσίπρα μέσω Κατρούγκαλου!

Μαξίμου: Χτυπάνε τον Τσίπρα μέσω Κατρούγκαλου!
Οργανωμένο σχέδιο για να αποδυναμωθεί η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στη Γερμανία και τη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ «βλέπει» το Μαξίμου πίσω από τις αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Μετά το δημοσίευμα του Βήματος ήρθε εκείνο του larissanet, σύμφωνα με το οποίο η δικηγορική εταιρία του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε αναλάβει τον Φεβρουάριο προσφυγή του δήμου Λαρισσαίων κατά της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος διέψευσε πως υπάρχει κάτι επιλήψιμο και σε αυτή την υπόθεση, ενώ κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία.

«Σήμερα γίνεται φανερός ο λόγος για τον οποίο επινοήθηκε το συκοφαντικό δημοσίευμα (σ.σ. του Βήματος) για τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργο Κατρούγκαλο. Η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία» επισημαίνουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως τονίζουν «γίνεται συστηματική προσπάθεια να αποδυναμωθεί η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός μία μέρα πριν από το κρίσιμο ταξίδι του στην Γερμανία. Και μάλιστα χρησιμοποιείται το κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης της διαπλοκής και της διαφθοράς που είναι κοινός τόπος μεταξύ της γερμανικής και της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης».

«Όσοι πιστεύουν ότι με ψέματα και συκοφαντίες θα πετύχουν την ηθική απομείωση της ελληνικής κυβέρνησης γελιούνται οικτρά. Όσοι φοβούνται ότι το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο στην μάχη ενάντια στη διαπλοκή, έχουν κάθε λόγο να φοβούνται» τονίζουν, τέλος, οι ίδιες πηγές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA