Φρίκη στην Κάρπαθο - Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν τη μάνα και την κόρη της | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φρίκη στην Κάρπαθο - Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν τη μάνα και την κόρη της

Φρίκη στην Κάρπαθο - Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν τη μάνα και την κόρη της
Οι δράστες δολοφόνησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και σκότωσαν στο ξύλο την κόρη της - Τι αναφέρει η μικρότερη αδερφή της...
 

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου 40χρονη, για το ανεξιχνίαστο έγκλημα που τελέστηκε πριν από δύο χρόνια σε βάρος της 44χρονης αδελφής της και της 76χρονης μητέρας της στο Όθος της Καρπάθου.

Η 40χρονη γυναίκα προσέφυγε στην δικαιοσύνη «κατά παντός υπευθύνου για τη διπλή δολοφονία» καθώς όπως αναφέρει μεταξύ άλλων υπήρξαν παραλείψεις και λάθη κατά τη διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης από τους προανακριτικούς υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου με αποτέλεσμα, μέχρι σήμερα να μην έχει βρεθεί ο δολοφόνος του διπλού φονικού και η υπόθεση να έχει τεθεί στο αρχείο.

Η 40χρονη περιγράφει τα ευρήματα του ιατροδικαστή σύμφωνα με τα οποία ο θάνατος της 76χρονης μητέρας της προήλθε από «βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που είχε υποστεί από αμβλύ θλών όργανο» και η 44χρονη αδελφή της από «τραυματικό πνευμοθώρακος, που προκλήθηκε συνεπεία νυγμού από νύσσον και τέμνον όργανο, πιθανότατα μαχαίρι (όχι οδοντωτό). Οι αιμορραγικές διηθήσεις της δε στην κεφαλή και οι λοιπές εκχυμώσεις και εκδορές, που διαπιστώθηκαν υποδηλώνουν ξυλοδαρμό».

Στην ίδια μήνυση αναφέρεται ότι παρά την άμεση κινητοποίηση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου έγιναν σοβαρά λάθη και παραλείψεις με αποτέλεσμα ο δράστης ή οι δράστες να μην βρεθούν ποτέ, η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο και εκείνη και η οικογένειά της να παραμείνουν με τα ερωτήματα αλλά και ένα βάρος στην καρδιά από την όλη υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, η 40χρονη αναφέρει ότι οι προανακριτικοί υπάλληλοι δεν συνέλεξαν ως όφειλαν σημαντικά στοιχεία – τεκμήρια που πιθανώς να τους οδηγούσαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης όπως για παράδειγμα την σίτα του παραθύρου από το οποίο ο δράστης εισήλθε στο χώρο του σπιτιού όπου διέμεναν οι δύο γυναίκες, ούτε κατάσχεσαν «τη συρταριέρα στο πάνω μέρος της οποίας βρέθηκε το καλώδιο της τηλεοράσεως, το ύφασμα, το ευρισκόμενο επί του χαμηλού επίπλου εντός του χώρου του μπάνιου, πάνω στο οποίο βρέθηκαν ίχνη αίματος, το σπασμένο κούφωμα της πόρτας του μπάνιου, επί της οποίας ομοίως ευρέθησαν ίχνη αίματος και πλήθος άλλων αντικειμένων, παρά το γεγονός, ότι στο σύνολο τους περιγράφονται αναλυτικά στην από 30.05.2013 έκθεση αυτοψίας των αρμοδίων αστυνομικών».

Αυτές οι παραλείψεις των αστυνομικών υπαλλήλων να στείλουν για εξέταση τα αντικείμενα αυτά, συνετέλεσαν – σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 40χρονη στη μήνυση της- στην εξαφάνιση σοβαρότατων ισχνών και στοιχείων του εγκλήματος, καθόσον με τα εν λόγω αντικείμενα ήρθε οπωσδήποτε σε επαφή ο δολοφόνος.

Πηγή: rodiaki.gr

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA