Ήττα στο Μενίδι για τον Ηρακλή Ψαχνών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ήττα στο Μενίδι για τον Ηρακλή Ψαχνών

Ήττα στο Μενίδι για τον Ηρακλή Ψαχνών
Ο Αχαρναϊκός νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος ξεκίνησε με ήττα και έμεινε πίσω με επτά βαθμούς στην μονομαχία των πλέι άουτ του νοτίου ομίλου...

Με γκολ του Ταμπάκη στο 53' από εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη, οι πράσινοι κατέκτησαν το τρίποντο, αν και οι φιλοξενούμενοι μέχρι και το 0-0 πατούσαν καλύτερα και θα μπορούσαν εκείνοι να ανοίξουν το σκορ καθώς είχαν σημαντικές ευκαιρίες. 


Ο Γιώργος Βαζάκας παραδέχθηκε ότι ο Αχαρναϊκός είχε μαζί του τον... Θεό κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών. «Κερδίσαμε επειδή ήμασταν ταπεινοί, προσγειωμένοι και επειδή το ήθελε ο Θεός. Υπήρχαν ματς που είχαμε 25 τελικές και δεν τα πήραμε όμως κερδίσαμε αυτό σήμερα. Βάλαμε τις βάσεις για τη σωτηρία αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και για την καλή παρουσία. Είχαμε και τύχη, σίγουρα. Αν και εγώ δεν πιστεύω στην τύχη αλλά στη θεία πρόνοια... Εύχομαι στα Ψαχνά να μείνουν στην κατηγορία».

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης (46' Ιωαννίδης), Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος (84' Παπατόλιος), Νιάρος, Ίλιεφ (52' Αθανασίου), Ιορδανίδης.
 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Νικολίτσης (79' Σικαλιάς), Παληγεώργος, Τσιμόντζι, Ενρίκο, Ίβκοβιτς (51' Πουλάκος), Ράντι, Κόσουτιτς, Μπακομήτρος (40' Χ. Πατσατζόγλου), Παλαιολόγος, Τσούπρος.
 

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Αναστασίου (Λάρισας)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA