Στελέχη ΕΥΠ και ΕΛΑΣ εμπλέκονται σε κυκλώματα δουλεμπόρων! Έρευνες από αστυνομία και Δικαιοσύνη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Στελέχη ΕΥΠ και ΕΛΑΣ εμπλέκονται σε κυκλώματα δουλεμπόρων! Έρευνες από αστυνομία και Δικαιοσύνη

Στελέχη ΕΥΠ και ΕΛΑΣ εμπλέκονται σε κυκλώματα δουλεμπόρων! Έρευνες από αστυνομία και Δικαιοσύνη
Την εμπλοκή στελεχών της ΕΥΠ και της ΕΛΑΣ σε κυκλώματα δουλεμπόρων, που εκμεταλλεύονται χιλιάδες μετανάστες, επιβεβαιώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη...

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι καταγγελίες αναφέρονται στο 2013 και αστυνομία και ΕΥΠ ερευνούν σε βάθος το αποδεικτικό υλικό και σύντομα θα προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.

Ανάλογη έρευνα, σημειώνεται, διεξάγει για ευρύτερα θέματα οργανωμένου εγκλήματος, με εμπλεκόμενα τα ίδια πρόσωπα, η Δικαιοσύνη.

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”, αναφέροντας πως αξιωματούχοι της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ, που υπηρετούν σε υπηρεσίες αλλοδαπών και άλλα καίρια πόστα, φέρονται να είναι μέλη κυκλωμάτων δουλεμπόρων, να οργανώνουν μεταφορές μεταναστών, να παρέχουν «κάλυψη», να εκδίδουν άδειες σε χιλιάδες παράτυπους μετανάστες, ή να προσφέρουν «υπηρεσίες» παντός τύπου στους δουλεμπόρους.


Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καταλήγει πως “να είναι βεβαία η ελληνική κοινή γνώμη ότι αν από την έρευνα της Αστυνομίας εντοπισθούν επίορκοι αστυνομικοί ή διαπλεκόμενοι υπάλληλοι όχι μόνο θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη αλλά θα αποτελέσουν το πρώτο σημαντικό βήμα πάταξης της διαφθοράς εντός του Σώματος και ένα καλό μάθημα του τρόπου με τον οποίο το Υπουργείο θα χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις”.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA