Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία που συγκλόνισε τον πλανήτη - Αστυνομικός τον σκότωσε εν ψυχρώ για ένα σπασμένο φανάρι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία που συγκλόνισε τον πλανήτη - Αστυνομικός τον σκότωσε εν ψυχρώ για ένα σπασμένο φανάρι!

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία που συγκλόνισε τον πλανήτη - Αστυνομικός τον σκότωσε εν ψυχρώ για ένα σπασμένο φανάρι!
Μία ακόμη δολοφονία αφροαμερικανού από λευκό αστυνομικό που συντάραξε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής...

Σήμερα, το CNN δημοσιεύει ένα δεύτερο βίντεο, τραβηγμένο από μία dash cam (σ.σ. κάμερα που τοποθετείται μέσα στα αυτοκίνητα). Είναι οι στιγμές πριν το φονικό, όταν ο αστυνομικός σταματάει τον Γουόλτερ Σκοτ για έλεγχο, αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε φέρεται να είχε ένα σπασμένο φανάρι.

ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο απεικονίζει τον Μάϊκλ Σλάγκερ να απευθύνεται με ήρεμο τόνο στον Γουόλτερ Σκοτ, ο οποίος του λέει πως δεν έχει την ασφάλεια του οχήματος, με τον αστυνομικό να επιστρέφει στο περιπολικό για τα απαραίτητα έγγραφα.
 

Μερικές στιγμές μετά, ο Σκοτ βγαίνει από το όχημά του και αρχίζει να τρέχει, με τον αστυνομικό να τον κυνηγά. Ο Σκοτ δεν εμφανίζεται ξανά στο συγκεκριμένο βίντεο, ωστόσο οι επόμενες εικόνες που έχουν βγει στην δημοσιότητα, είναι αυτές από το πρώτο βίντεο, στο οποίο ο Σλάγκερ φαίνεται να ρίχνει εξ επαφής οκτώ σφαίρες στον νεαρό αφροαμερικανό.
 

Το νέο αυτό βίντεο έχει κάνει αρκετούς να υποστηρίζουν πως δεν δικαιολογείται με κανέναν τρόπο η επιλογή του Σλάγκερ να δολοφονήσει πισώπλατα έναν άοπλο πολίτη.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA