Βρέφος πέθανε από ασιτία στη Ξάνθη - Συγκλονίζει η αποκάλυψη της τραγωδίας από ιατροδικαστή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βρέφος πέθανε από ασιτία στη Ξάνθη - Συγκλονίζει η αποκάλυψη της τραγωδίας από ιατροδικαστή!

Βρέφος πέθανε από ασιτία στη Ξάνθη - Συγκλονίζει η αποκάλυψη της τραγωδίας από ιατροδικαστή!
H νεκροψία - νεκροτομή αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου του βρέφους - Σε τραγική κατάσταση οι γονείς του, που οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα...
 

Τα αίτια που οδήγησαν ένα βρέφος, μερικών μόλις εβδομάδων, από την Ξάνθη στον θάνατο διερευνούν οι Αρχές. Το πτώμα εξετάστηκε από τον ιατροδικαστική κ. Νίκο Κιφνίδη και διαπιστώθηκε ως αιτία θανάτου η ασιτία.
 

Οι γονείς μετέφεραν αρχικά το βρέφος στο νοσοκομείο όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ στη συνέχεια παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή από την οποία προέκυψαν τα παραπάνω.
 

Πρόκειται για πολύτεκνη οικογένεια, με το νεογέννητο βρέφος να αποτελεί το τελευταίο μέλος αυτής, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο το ίδιο να αντιμετώπιζε προβλήματα ανάπτυξης.
 

Για τον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους αλλά και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικης εξέτασης ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές ενώ οι γονείς του κρατήθηκαν για μερικές ημέρες και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
 

Οι εργαστηριακές εξετάσεις γύρω από τον θάνατο του βρέφους δεν έχουν ολοκληρωθεί και αναμένονται αποτελέσματα ιστολογικών εξετάσεων τα οποία ενδεχόμενα να φωτίσουν περισσότερο την υπόθεση.
 

Πηγή: thrakitoday.com

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA