Αυτός είναι ο σεκιουριτάς που επικηρύχτηκε για 30.000€ στην Κρήτη - Έκλεψε πάνω από 500.000€ και εγκατέλειψε παιδιά και σύζυγο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο σεκιουριτάς που επικηρύχτηκε για 30.000€ στην Κρήτη - Έκλεψε πάνω από 500.000€ και εγκατέλειψε παιδιά και σύζυγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο σεκιουριτάς που επικηρύχτηκε για 30.000€ στην Κρήτη - Έκλεψε πάνω από 500.000€ και εγκατέλειψε παιδιά και σύζυγο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο πατέρας δύο παιδιών υλοποίησε το... colpo grosso που σχεδίαζε όπως φαίνεται επί μήνες - Έκλεψε τα χρήματα και στη συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν... 

ΒΙΝΤΕΟ  

Επικηρύχτηκε για 30.000 ευρώ σε Βαλκάνια και Ευρώπη ο υπάλληλος εταιρείας που τροφοδοτεί με χρήματα τα ΑΤΜ στον Κατσαμπά, ο οποίος εξαφανίστηκε έχοντας αποσπάσει απο τα ταμεία της εταιρείας τεράστιο χρηματικό ποσό.
 

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για υπεξαίρεση της τάξεως των 500.000 ευρώ όμως τελικά φαίνεται ότι το ποσό ξεπερνά κατά το διπλάσιο την αρχική πληροφορία. Όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα ο 45χρονος υπάλληλος δεν έδρασε μόνος του αλλά είχε ως συνεργούς ακόμα 3 υπάλληλους, οι οποίοι εκτελούσαν εντολές του ενώ φαίνεται ότι σχεδίαζαν την απάτη εδώ και μήνες.

Σε νεότερη ενημέρωσή της, η εταιρεία ασφαλείας βεβαιώνει ότι η προηγούμενη δέσμευσή της για άμεση κάλυψη των πελατών που ζημιώθηκαν τηρήθηκε. 

Σύμφωνα και με τα νέα στοιχεία- φωτιά που αφορούν το μέγεθος των χρημάτων ο οποίος απέσπασε, η εταιρεία αναφέρει: «Η εταιρεία συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της και την προσπάθεια κάλυψης των απωλειών που υπέστη εξαιτίας εγκληματικών συμπεριφορών. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πελάτες και συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν στη δύσκολη αυτή συγκυρία και είμαστε αποφασισμένοι να την τιμήσουμε». 

Πηγή: cretapost.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA