Επιμελητήριο Εύβοιας: Ημερίδα Τουρισμού την Κυριακή 7 Ιουνίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Επιμελητήριο Εύβοιας: Ημερίδα Τουρισμού την Κυριακή 7 Ιουνίου

Επιμελητήριο Εύβοιας: Ημερίδα Τουρισμού την Κυριακή 7 Ιουνίου
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να συμμετέχετε στις εργασίες της ημερίδας με θέμα: «Νέες προοπτικές-εργαλεία και τάσεις του τουρισμού στην Εύβοια».

Οι Ομιλητές θα είναι από Υπουργείο Τουρισμού, Πανεπιστήμια Πειραιά και Αιγαίου, ΣΕΤΕ, ΕΟΑΕΝ, INSULEUR, Εκπρόσωπος της GOOGLE, Εταιρία Υδροπλάνων & Τοπικοί Φορείς που θα αναλύσουν την Δυναμική του Τουρισμού της Εύβοιας. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο ανθεκτικούς τομείς ενάντια στην κρίση, έναν πυλώνα ανάπτυξης, ανάκαμψης και ανταγωνισμού όχι μόνο για τις εθνικές οικονομίες αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη συνολικά πραγματοποιεί την παρούσα Ημερίδα.

Η εισαγωγή της καινοτομίας και τον εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Εύβοια, που χαρακτηρίζεται από το παραδοσιακό προϊόν που προσφέρει, μπορεί να του προσδώσει ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα αφού αποτελεί μοναδική ευκαιρία διαφοροποίησής του από τους ανταγωνιστικούς του προορισμούς.

Πιστεύουμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, όλοι οι Φορείς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να λειτουργήσουμε για το κοινό καλό του τόπου μας.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA