Επίσκεψη του Γιώργου Ακριώτη στο Επιμελητήριο Εύβοιας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίσκεψη του Γιώργου Ακριώτη στο Επιμελητήριο Εύβοιας

Επίσκεψη του Γιώργου Ακριώτη στο Επιμελητήριο Εύβοιας
Το Επιμελητήριο Εύβοιας και τον πρόεδρο του Σίμωση Παναγιώτη επισκέφτηκε χτες ο Ακριώτης Γιώργος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια και η υπεύθυνη για το ΣΕΒΕ εκ μέρους της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Τζελφέ Καίτη στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με τη λειτουργία του Επιμελητηρίου και το δύσκολο ρόλο του στα πλαίσια της γενικότερης ανάπτυξης και των συμφερόντων της εθνικής οικονομίας έπειτα από την επέλαση των μνημονιακών πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Στα πλαίσια αυτά συζητήθηκε το ζήτημα των πυρόπληκτων δανείων και η δυσκολία αποπληρωμής τους από τους επαγγελματίες σημειώνοντας την ανάγκη τέτοιου τύπου δάνεια να μπορούν να ρυθμίζονται με όρους που να δίνουν την δυνατότητα αποπληρωμής και προς το οποίο προσανατολίζεται η κυβέρνηση ενώ συζητήθηκε και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους μικρομεριδιούχους της Ευβοϊκής Τράπεζας, θέμα που θα συζητηθεί στο προκαθορισμένο ραντεβού της Πέμπτης με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κο Σταθάκη.

Η συζήτησε κατέληξε με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στην ανάγκη για την ανασυγκρότηση των Επιμελητηρίων ώστε με ευελιξία να εξυπηρετούν το ρόλο τους, μακριά από παλαιοκομματικές τακτικές, ανασχεδιάζοντας τον τρόπο λειτουργίας τους και τις αρμοδιότητες τους μέσα σε νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA