Καυγάς Μπακογιάννη – Καμμένου on air! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Καυγάς Μπακογιάννη – Καμμένου on air! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καυγάς Μπακογιάννη – Καμμένου on air! (ΒΙΝΤΕΟ)
Αν ήταν στο ίδιο στούντιο θα μπορούσαν να έχουν πιαστεί ακόμη και στα χέρια. Τέτοια ήταν η ένταση ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

ΒΙΝΤΕΟ
Οι δυο τους φιλοξενήθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τα πνεύματα δεν άργησαν ν’ ανάψουν! Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Άμυνας κάλεσε τον Γιώργο Παπαδάκη να ζητήσει από τους συνεργάτες του "να μαζέψουν πόσα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, του κοινού αυτού μορφώματος, έχουν πει ότι αύριο πτωχεύουμε. Έχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της Πασοκονεοδημοκρατίας οι οποίοι στηρίζουν τους δανειστές. Ευτυχώς δεν τους ακούει κανείς".

Καθώς μιλούσε ο Πάνος Καμμένος, άρχισε να ακούγεται, εκτός μικροφώνου, η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη. Όταν "άνοιξε" το μικρόφωνό της, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε: "Παρακαλώ πολύ να ανακαλέσετε. Εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα και όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Σας παρακαλώ, λοιπόν, να ανακαλέσετε διότι αυτού του είδους η αλαζονεία το μόνο πράγμα το οποίο κάνει είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό. Μαζευτείτε λοιπόν σας παρακαλώ πολύ. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συναδέλφους σας".

"Τα μαζευτείτε να τα πείτε στον κ. Σαμαρά, όχι σε εμένα. Εγώ σας εύχομαι καλή επιτυχία. Έχετε έναν εσωκομματικό αγώνα...", είπε ο υπουργός Άμυνας και συνέχισε λέγοντας στην κα Μπακογιάννη πως "σας έδινε διαταγή ο κ. Σαμαράς να ψηφίζετε μη μεταφρασμένα νομοσχέδια αφορά εσάς".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA