Ο Σάββας Ξηρός μίλησε αποκλειστικά στο δελτίο του Epsilon για το βραχιολάκι (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Σάββας Ξηρός μίλησε αποκλειστικά στο δελτίο του Epsilon για το βραχιολάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σάββας Ξηρός μίλησε αποκλειστικά στο δελτίο του Epsilon για το βραχιολάκι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Σάββας ξηρός μιλώντας την Πέμπτη (30-04-2015) στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Ε αρνήθηκε να κάνει χρήση της επίμαχης διάταξης του νομοσχεδίου, γιατί, όπως υποστήριξε, το βραχιολάκι αντιβαίνει με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις...

ΒΙΝΤΕΟ

Επικαλέστηκε μάλιστα και την Αποκάλυψη λέγοντας πως το βραχιολάκι περιγράφεται ως μέσο χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες.

«Δηλαδή αυτό περιγράφεται στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες. Αυτό το ζήτημα, αυτός ο τρόπος επιτήρησης προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο στη σύγχρονη κοινωνία. Δηλαδή, το να δοκιμάζεται πιλοτικά αυτό το σύστημα σε κατάδικο, σε κρατούμενο, δηλαδή κάνουν ένα πείραμα σε πραγματικές συνθήκες. Τώρα πρέπει να επεκταθεί σε ευαίσθητους τομείς, δηλαδή ποιοι δουλεύουν στα αεροδρόμια, όπως έγινε το 2004 με τα βιομετρικά στοιχεία στα αεροδρόμια, τα οποία σήμερα έχουν επεκταθεί και στις τράπεζες και σε άλλα», είπε ο Σάββας Ξηρός.

Με το "βραχιολάκι", είπε, δεν θα μπορεί να κάνει καμία εξέταση για τις ασθένειες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα μπορεί να κάνει ούτε μαγνητική ούτε αξιονική ούτε καρδιογράφημα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA