Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός στην Football League | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός στην Football League

Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός στην Football League
Ο Λεβαδειακός έκανε το καθήκον του, πήρε το διπλό στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη με 0-2, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο ΠΑΟΚ δε βρήκε το γκολ που ήθελαν πιο πολύ στη Λιβαδειά, παρά στην Τούμπα, και έτσι ο Λεβαδειακός θα ακολουθήσει τους Εργοτέλη, ΟΦΗ και Νίκη Βόλου στη Football League.
 

Ο Λεβαδειακός χρειαζόταν οπωσδήποτε νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, και ξεκίνησε δυνατά, έχοντας δύο ευκαιρίες στο 1ο δεκάλεπτο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με τον Εργοτέλη να ανεβαίνει στο γήπεδο και να μην απειλείται ιδιαίτερα, και μόνο σε φάουλ του Πελέ χρειάστηκε να επέμβει ο Σαράνοφ, βγάζοντας στην κλειστή του γωνία.
 

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός πήρε μπρος και καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε δύο λεπτά, με τον Μάντζιο με μία ασσίστ (66') στον Μιλοσάβλιεβ κι ένα γκολ (68') να καθαρίζει το ματς για τους Βοιωτούς.
 

Ο Μάντζιος είχε και δοκάρι στο 78', ωστόσο ουσιαστικά ενδιαφερόταν περισσότερο για όσα γίνονταν στη Νέα Σμύρνη. Ο ΠΑΟΚ εκεί δε βρήκε ποτέ γκολ, κι έτσι η ομάδα του Γιάννη Κομπότη, παρά τη νίκη του, αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA