Εύβοια: Δήλωση του Μπάμπη Καραβά για την εκλογή της Φώφης Γεννηματά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Δήλωση του Μπάμπη Καραβά για την εκλογή της Φώφης Γεννηματά

Εύβοια: Δήλωση του Μπάμπη Καραβά για την εκλογή της Φώφης Γεννηματά
Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Εύβοιας, Μπάμπης Καραβάς έκανε την ακόλουθη δήλωση για την εκλογή της Φώφης Γεννηματά στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ...

Θέλω από καρδίας να ευχαριστήσω τους 1251 συντρόφους στον νομό μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας .Η συμμετοχή ήταν κατά 115% μεγαλύτερη σε σχέση με τις εκλογές ανάδειξης των συνέδρων γεγονός που αποδεικνύει πως το ΠΑΣΟΚ έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία μας

Παράλληλα θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη σε όσους είχαν την διάθεση να ψηφίσουν αλλά δεν μπόρεσαν λόγω του περιορισμένου αριθμού των καλπών που πιστοποιήθηκε από την κεντρική εφορευτική επιτροπή(από τις 18 εγκρίθηκαν μόνο οι 9).

Η ανάδειξη της Φώφης Γεννηματά ως νέας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί ένα μήνυμα προοπτικής και ελπίδας για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης.
Συγχαρητήρια στη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καθώς και στους Ανδρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τον αγώνα που έδωσαν και την ενωτική τους στάση.

Με τις αρχές και τις ιδέες της σοσιαλδημοκρατίας οφείλουμε να προχωρήσουμε με συλλογικότητα και να πάρουμε εκείνες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να ενώσουμε την μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Ξανά Δυνατοί-Ξανά Περήφανοι!!!!"

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Εύβοιας
Γεννηματά Φώφη: 642 -56%
Λοβέρδος Ανδρέας: 284 -25%
Κωσταντινόπουλος Οδ.: 220-19%

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA