Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψαχνών 0-1: Ψάχνει το θαύμα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψαχνών 0-1: Ψάχνει το θαύμα!

Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψαχνών 0-1: Ψάχνει το θαύμα!
Σε... μπελάδες έβαλε την Ερμιονίδα ο Ηρακλής Ψαχνών, που κατάφερε να επικρατήσει με 0-1 μέσα στο Κρανίδι, νίκη που, όμως, μόνο με ένα θαύμα θα έχει ουσιαστικό αντίκρισμα, αφού οι Ψαχνιώτες είναι με το... ενάμισι πόδι στη Γ' Εθνική...

Οι γηπεδούχοι ήθελαν την νίκη για να ησυχάσουν, όμως ο Ηρακλής που έπαιζε χωρίς άγχος, ήταν αυτός που κατάφερε να βρει δίχτυα, με δράστη τον Μαλαράμπε στο 62'. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και λίγο έλειψε να δεχτούν και ακόμα περισσότερα γκολ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ερμιονίδα θέλει σίγουρα την νίκη με την Επισκοπή για να έχει την τύχη στα χέρια της, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών μόνο με ένα... σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορεί να την γλιτώσει.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Λυμπερόπουλος, Κολόκας, Μηλιώτης, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Κιοσές, Συμελίδης (46' Στάικος), Τσακόν (74' Ταπέ), Όμο, Δωματάς (62' Παπανικολάου), Παβίσεβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μανιάτης, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Τσιμότζι, Νικολίτσης (56' Ενρίκο), Μάκο, Ίβκοβιτς (30' Γουόρντεν), Πουλάκος (62' Μπαλαράμπε), Πολίτης.

Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος 2-1
Καλλιθέα – Επισκοπή 3-1
Ερμιονίδα – Ηρακλής Ψαχνών 0-1

Βαθμολογία
1. Αχαρναϊκός 23
2. Ερμιονίδα 18
3. Καλλιθέα 17
4. Παναιγιάλειος 17
5. Ηρακλής Ψαχνών 12
6. Επισκοπή 1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA