Εύβοια: Οι συνταξιούχοι πάνε στην Αθήνα αύριο - Συλλαλητήριο με κατάληξη το Μέγαρο Μαξίμου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Οι συνταξιούχοι πάνε στην Αθήνα αύριο - Συλλαλητήριο με κατάληξη το Μέγαρο Μαξίμου

Εύβοια: Οι συνταξιούχοι πάνε στην Αθήνα αύριο - Συλλαλητήριο με κατάληξη το Μέγαρο Μαξίμου
Τα Συνταξιουχικά σωματεία της Εύβοιας προετοιμάζονται για το αυριανό Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 18:00 το απόγευμα στα Προπύλαια στην Αθήνα, με πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα ζητήσουν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό...

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν:

Προς όλους τους συνταξιούχους, άνεργους, για κάθε εργαζόμενο.

Το ποτήρι ξεχείλισε , τα νέα μέτρα , δίπλα στα παλιά έρχονται . Η ζωή μας και των παιδιών μας δεν θα γίνει απλά πιο δύσκολη ,θα γίνει ανυπόφορη.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή , δεν χωράει πια «περίμενε να δούμε» , πρέπει να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που οργανώνουν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές ομοσπονδίες ΙΚΑ , ΕΛΤΑ , ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ ,ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ την ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΗ 6 μ.μ.

Δεν θα μπούμε στο δίλημμα να διαλέξουμε με ποιο σκοινί θα μας κρεμάσουν, των δανειστών ή της κυβέρνησης.

Δεν θα αφήσουμε να μας πιάσουν στον ύπνο με το τρομοκρατικό δίλημμα της χρεοκοπίας πασπαλισμένο με το επιχείρημα «δεν μπορούν να ανεχθούν οι Ευρωπαίοι το , πρώτη φορά αριστερά» και γι αυτό είναι τόσο σκληροί στη διαπραγμάτευση.

Που πήγε αλήθεια το : θα χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα αλλάξει ο προσανατολισμός της Ευρώπης ;

Όλα αυτά είναι δούλεμα . Όλοι αυτοί υπερασπίζονται τα ίδια συμφέροντα – της πλουτοκρατίας – ο ένας βοηθάει τον άλλο για να κοροϊδεύουν τον λαό της χώρας τους ώστε να αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα τη χειροτέρευση της ζωής του .

Προχθές πήραν 205 εκατομμύρια από τον ΟΑΕΔ και χθες 160 εκατ. από το ΙΚΑ – τα τελευταία διαθέσιμα – για να πληρωθούν οι δόσεις στους «δανειστές» και αύριο θα μας φοβερίζουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά για το επίδομα ανεργίας και τις συντάξεις .

Όποια συμφωνία και να υπογράψουν δεν μπορεί να είναι για το συμφέρον του εργαζόμενου Λαού αφού διατηρούνται όλοι οι αντιδραστικοί νόμοι που χειροτέρευσαν τη ζωή μας και οι καινούριοι είναι στην ίδια κατεύθυνση , της ενίσχυσης της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Έχουμε υποχρέωση να περιφρουρήσουμε τα τελευταία υπολείμματα του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης και της αξιοπρεπούς διαβίωσης .

Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ . Δεν πρέπει να δεχθούμε να περάσει το συμφέρον των αφεντικών ενάντια στο δικό μας στο όνομα της ανοχής στην κυβέρνηση.

Αυτοί είναι οι εχθροί μας αυτούς θέλουμε να εμποδίσουμε να κάψουν τη ζωή μας . Αντίσταση στον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό , σε κυβερνήσεις και κόμματα υπηρέτες τους .

Μην περιμένεις από τους ΣΩΤΗΡΕΣ τη λύση . Βάλε τη δική σου σφραγίδα στις εξελίξεις .
ΠΑΡΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΗ 6μ.μ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Τα λεωφορεία θα φύγουν στις 3 μ.μ. από την πρώην Πυροσβεστική.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA