Νεκρός Τούρκος αθλητής σε τροχαίο στη Χαλκιδική - Χαροπαλεύουν δύο Έλληνες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός Τούρκος αθλητής σε τροχαίο στη Χαλκιδική - Χαροπαλεύουν δύο Έλληνες (ΦΩΤΟ)

Νεκρός Τούρκος αθλητής σε τροχαίο στη Χαλκιδική - Χαροπαλεύουν δύο Έλληνες (ΦΩΤΟ)
Σοκ στο χώρο του μπιτς βόλεϊ με το θάνατο διεθνή Τούρκου αθλητή σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής (21-06-2015) στη Νικήτη Χαλκιδικής... 

Το αυτοκίνητο των αθλητων συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο το οποίο δεν είχε επιβάτες.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε αθλητής της ομάδας μπιτς βόλεϊ της Τουρκίας που πραγματοποιούσε προετοιμασία στην Χαλκιδική και κοινές προπονήσεις με την Εθνική Ελλάδας. Σοβαρά τραυματίστηκαν και άλλοι δύο επιβάτες του μικρού πεζό που καταστράφηκε ολοσχερώς. Και οι δύο τραυματίες είναι αθλητές του μπιτς βόλεϊ.

Πρόκειται για τον Στράτο Καββαδά και τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη οι οποίοι είναι μέλη των εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ. Ο Καββαδάς είναι σε καταστολή στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ο Αλεξιάδης στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου. Αναμένονται ανακοινώσεις από τη τροχαία σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος.

Νεκρός Τούρκος αθλητής σε τροχαίο στη Χαλκιδική - Χαροπαλεύουν δύο Έλληνες (ΦΩΤΟ)
O Στράτος Καββαδάς (αριστερά) και ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης που κατέκτησαν το πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Λιγκ 2014 και σήμερα χαροπαλεύουν

Οι δύο Έλληνες αθλητές είναι μέλη των Εθνικών ομάδων μπιτς βολεϊ και το 2014 είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ της Volleyleague. Ο Αλεξιάδης είναι υιός του Σέργιου Αλεξιάδη που είναι πρόεδρος στον σύλλογο μπιτς βόλεϊ Χανίων και ανηψιός του προέδρου του ΣΦΠ Χανίων Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος σήμερα πενθεί το θάνατο του πατέρα του.

Σύμφωνα με το halkidikinews, στο σημείο έσπευσαν ο διοικητής και άνδρες της Τροχαίας Πολυγύρου, ενώ απαιτήθηκε ρύθμιση της κυκλοφορίας, λόγω της αυξημένης κίνησης τις επόμενες ώρες και μέχρι να μεταβεί πραγματογνώμονας στο σημείο του συμβάντος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA