Χαλκίδα: Διακοπή κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο λόγω των αγώνων «Halkida 1st AQUATHLON FESTIVAL» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Διακοπή κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο λόγω των αγώνων «Halkida 1st AQUATHLON FESTIVAL»

Χαλκίδα: Διακοπή κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο λόγω των αγώνων «Halkida 1st AQUATHLON FESTIVAL»
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ανακοινώνει την ανάγκη λήψης περιοριστικών μέτρων θαλάσσιας κυκλοφορίας και οδικού δικτύου επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Χαλκίδας, στα πλαίσια διεξαγωγής κολυμβητικών αγώνων και αγώνων δρόμου με την ονομασία «Halkida 1st AQUATHLON FESTIVAL». 

Συγκεκριμένα κρίνεται αναγκαία η απαγόρευση:

1. Της κυκλοφορίας και αγκυροβολίας σκαφών και θαλασσίων μέσων αναψυχής, καθώς και κάθε άλλης δραστηριότητας στο Βόρειο Λιμένα Χαλκίδας μεταξύ του προβλήτα Ιχθυόσκαλας και της Παλαιάς Γέφυρας Χαλκίδας.

α) Η απαγόρευση της παρούσας κυκλοφορίας σκαφών ισχύει για το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και από ώρα 17:00 έως 21:00.

2. Επιπροσθέτως κατά την διάρκεια των αγώνων δρόμου οι οποίοι θα διεξάγονται επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα και συγκεκριμένα επί των οδών: Λεοφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου – Κ. Καραμανλή (Π.Γέφυρα Χαλκίδας) και Βουδούρη (πεζόδρομος Χαλκίδας) θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων για τις ανάγκες της εν λόγω αθλητικής διοργάνωσης.

3. Η απαγόρευση - διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί των ανωτέρω οδών ισχύει για το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και από ώρα 18:00 έως 21:00, καθώς και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 και από ώρα 09:30 έως 11:00.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA