Βαγγέλης Κούκουζας: «Να παραιτηθεί τώρα ο άφαντος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Βαγγέλης Κούκουζας: «Να παραιτηθεί τώρα ο άφαντος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας»

Βαγγέλης Κούκουζας: «Να παραιτηθεί τώρα ο άφαντος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας»
Με επιστολή του προς τη Διοικητική Επιτροπή και με κοινοποίηση στα μέλη του Επιμελητηρίου της Εύβοιας, λίγες μέρες πριν την πραγματοποίηση της Ημερίδας για τον Τουρισμό, ο Οικονομικός Επόπτης Βαγγέλης Κούκουζας ζητάει, ούτε λίγο ούτε πολύ, την παραίτηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Σίμωση... 

Αιτία της επιστολής, στάθηκε το γεγονός, ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ζήτησε να είναι εισηγητής. Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:
 

Προς ΔΕ Επιμελητηρίου Εύβοιας
ΚΟΙΝ: ΜΕΛΗ ΔΣ

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας προσπαθεί πάντα να ενημερώνει τα μέλη του. να υπερασπίζεται και να δίνει λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και όχι μόνο της Εύβοιας. Αφουγκραζόμεθα σκεπτόμεθα και προσπαθούμε. Προσπαθούμε να Βρούμε και να προτείνουμε λύσεις για την άθλια οικονομική κατάσταση του νομού μας και να αλλάξουμε ταυτότητα στο νησί μας. 

Είμαστε ουραγοί εκ των 52 νομών της χώρας στην οικονομία, στην έλλειψη υποδομών, στην αποβιομηχάνιση. Ο νομός της απομόνωσης. Σκεφτήκαμε λοιπόν να διορνανώσουμε ημερίδα για τον τουρισμό με τίτλο : " ΩΡΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ- ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ”.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΉ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.
 

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ, ΤΡΕΞΑΜΕ, ΑΓΧΩΘΗΚΑΜΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ ΟΜΙΛΗΤΩΝ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΒΟΛΗ, ΑΠΟΔΟΧΗ και έρχεται ξαφνικά δυο μέρες πριν την ημερίδα ο άφαντος πρόεδρος, ο οποίος δεν συμμετείχε και δεν συμμετέχει πουθενά εδώ και πάρα πολλούς μήνες, ως σύγχρονος αγνοούμενος, χωρίς ίχνος ευαισθησίας, έκθετος στα μέλη του, αποποιούμενος κάθε επιχειρηματική σκέψη, κεκαλυμμένος μόνο με προβλήματα απομείωσης συγκεκριμένων μελών του Επιμελητηρίου προσφέρει καμία, υπηρεσία προς όφελος των μελών μας, αναποτελεσματικός και ανύπαρκτος, να απαιτήσει από την επιτροπή της ημερίδας να είναι εισηγητής. 

Σε μια ημερίδα για την οποία ούτε κατάλαβε γιατί, ούτε πως, πραγματοποιείται, με μοναδικό στόχο την προσωπική του φιλοδοξία και τον εκτοπισμό μη φίλων του. Ο μονόδρομος που επέλεξε έφτασε στο τέρμα του."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Επιμελητήριο Εύβοιας: Πραγματοποιήθηκε η Hμερίδα για τον Τουρισμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
 
Ο Γιάννης Μαραγκός καταγγέλει τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Εύβοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA