Μπήκαν τα ΜΑΤ στην Ευελπίδων για τους αντιεξουσιαστές που προκάλεσαν επεισόδια στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Μπήκαν τα ΜΑΤ στην Ευελπίδων για τους αντιεξουσιαστές που προκάλεσαν επεισόδια στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)

Μπήκαν τα ΜΑΤ στην Ευελπίδων για τους αντιεξουσιαστές που προκάλεσαν επεισόδια στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)
Στον εισαγγελέα οι 32 συλληφθήντες αντιεξουσιαστές που προκάλεσαν επεισόδια στο χθεσινό συλλαλητήριο "Μένουμε Ευρώπη" στο Σύνταγμα - Διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν στην Ευελπίδων.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια καθώς έχουν συγκεντρωθεί περίπου 20 άτομα, αλληλέγγυοι στους συλληφθέντες αντιεξουσιαστές.

Κατά τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα έγιναν 36 προσαγωγές εκ των οποίων οι 32 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι αντιεξουσιαστές κατηγορούνται για:
 

- Προσβολή Συμβόλων Ξένου Κράτους
- Διατάραξη Ειρήνης
- Εμπρησμό
- Απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού
- Απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού από κοινού
- Παράβαση νόμου περί όπλων και πυρομαχικών

Η συγκεκριμένη ομάδα των αντιεξουσιαστών  προκάλεσε επεισόδια την ώρα του συλλαλητηρίου "Μένουμε Ευρώπη" αφού παραπλάνησε τους αστυνομικούς.


Μεταξύ των συλληφθέντων που είναι όλοι νεαρής ηλικίας, υπάρχει και ένας ανήλικος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συλληφθέντων, όλοι νεαρής ηλικίας και ένας ανήλικος μεταξυ αυτών, αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα.


Πηγή: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA