Μαύρη επέτειος: Περικυκλωμένος από αστυνομικούς ο Σίμος Κεδίκογλου που έκλεισε την ΕΡΤ - «Πάρτε τον και φύγετε από εδώ!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Μαύρη επέτειος: Περικυκλωμένος από αστυνομικούς ο Σίμος Κεδίκογλου που έκλεισε την ΕΡΤ - «Πάρτε τον και φύγετε από εδώ!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μαύρη επέτειος: Περικυκλωμένος από αστυνομικούς ο Σίμος Κεδίκογλου που έκλεισε την ΕΡΤ - «Πάρτε τον και φύγετε από εδώ!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)Κεδίκογλου – Σαμαράς, οι δύο άνδρες που ξέβρασε η ιστορία - Δείτε ξανά τι είχε συμβεί πριν δύο χρόνια, στη Χαλκίδα, όταν ο Σίμος Κεδίκογλου εν μια νυκτί αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ...

ΒΙΝΤΕΟ
Αμόκ και οργή για τον Σίμο Κεδίκογλου στην Χαλκίδα.
"Πάρτε τον Κεδίκογλου και φύγετε από εδώ ουστ!" φώναζαν εκατοντάδες πολίτες.


Η Αστυνομία είχε περικυκλώσει το πολιτικό γραφείο του Κεδίκογλου, ο οποίος βρισκόταν σε πανικό και η τοπική κοινωνία έκανε λόγο για πρωτοφανές περιστατικά.

Περιπολικά, Ασφάλεια & ομάδες της ΔΙΑΣ είχαν κάνει κυριολεκτικά σπίτι τους το πολιτικό γραφείο, ενώ ακόμα και οι συνεργάτες του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν τολμούσαν να βγουν από την πολυκατοικία. 

Το γραφείο του ενώ είχε κόσμο μέσα, δεν άνοιγε κανείς...
Ο καθηγητής κ.Τσάλλας είχε τονίσει στο eviazoom για τον φίλο του Σίμο, ότι δεν τον τιμάει να περιστοιχίζεται από ανθρωπους με πιστόλια & γιλέκα και δεκάδες περιπολικά.
"Είναι παρακμή αυτό, δεν είναι Δημοκρατία φίλε Σίμο..."


Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην πορεία για την ΕΡΤ που ξεκίνησε από την Παραλία της Χαλκίδας αποδοκιμάζοντας έντονα τον Κεδίκογλου & Κυβέρνηση.

Το παρών έδωσαν απλοί πολίτες, φορείς, τα πολιτικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, η ΕΛΜΕ, το Εργατικό Κέντρο, το ΠΑΜΕ, οι εργαζόμενοι του ΤΣΙΜΕΝΤΑΔΙΚΟΥ κ.α.

Η οργή του κόσμου είχε ξεχειλίσει και οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και απρόβλεπτες...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA