Νέα επίθεση Μαραγκού κατά Αγιοστρατίτη: «Έλεος πια! Η παραφροσύνη έχει και τα όρια της! Είναι αδύνατον να ζητούν 93.000 ευρώ το χρόνο για μισθοδοσίες» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα επίθεση Μαραγκού κατά Αγιοστρατίτη: «Έλεος πια! Η παραφροσύνη έχει και τα όρια της! Είναι αδύνατον να ζητούν 93.000 ευρώ το χρόνο για μισθοδοσίες»

Νέα επίθεση Μαραγκού κατά Αγιοστρατίτη: «Έλεος πια! Η παραφροσύνη έχει και τα όρια της! Είναι αδύνατον να ζητούν 93.000 ευρώ το χρόνο για μισθοδοσίες»
Η δήλωση της Βούλας Αγιοστρατίτη για τις επιχορηγήσεις που έλαβαν οι ομοσπονδίες και ότι ο Γιάννης Λιονάκης θέλει να κλείσουν τα παραρτήματα του Επιμελητηρίου σε Ιστιαία και Αλιβέρι ώστε οι εκλογές να περιοριστούν στη Χαλκίδα, έφερε την έντονη αντίδραση του Γιάννη Μαραγκού, ο οποίος κάνει λόγο για παραφροσύνη της κ. Αγιοστρατίτη....

"Η καραμέλα κάποιων επιμελητηριακών ότι η αντιπολίτευση θέλει να διώξει τους υπαλλήλους των ομοσπονδιών από το επιμελητήριο και να κλείσει τα παραρτήματα στο Αλιβέρι και την Ιστιαία πρέπει να σταματήσει.

Είναι παρανοϊκό και δεν το χωράει ανθρώπινος νους ότι ο συνδυασμός ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ που ανέδειξε τον επιμελητηριακό θεσμό στη περιφέρεια και τα πέντε από τα δώδεκα μέλη του, δηλαδή το 45% της δύναμης του προερχόμενο από την περιφέρεια, να θέλει να κλείσει τα παραρτήματα.

Είναι αδύνατον όμως σαν συνδυασμός να δεχθούμε μία ομοσπονδία, στο όνομα των δύο υπαλλήλων της να ζητάει 93.000 ευρώ το χρόνο για ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ .

Ας λογικευτούμε λοιπόν γιατί δεν νομίζω αυτοί που μας κατηγορούν, να γνωρίζουν πολλούς σήμερα να χρειάζονται 93.000 ευρώ το χρόνο για την μισθοδοσία δύο υπαλλήλων. 

Δηλαδή 46.500 ευρώ το χρόνο για κάθε ένα υπάλληλο. Έλεος πια. Η παραφροσύνη έχει και τα όρια της."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA