Ψαχνά: Συνελήφθη 27χρονος σερβιτόρος για διακίνηση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ψαχνά: Συνελήφθη 27χρονος σερβιτόρος για διακίνηση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

Ψαχνά: Συνελήφθη 27χρονος σερβιτόρος για διακίνηση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη το Σάββατο (06-06-2015) το απόγευμα στα Ψαχνά, ένας 27χρονος κάτοικος της περιοχής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον δράστη, τις οποίες αποκρύπτει σε οικόπεδο στην περιοχή, οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκε ο 27χρονος και οδηγήθηκε στο ανωτέρω οικόπεδο.
Ψαχνά: Συνελήφθη 27χρονος σερβιτόρος για διακίνηση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε θαμμένο στο έδαφος, γυάλινο βάζο το οποίο περιείχε:

· ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), καθαρού βάρους (32) γραμμαρίων,

· τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), συνολικού μεικτού βάρους (25,8) γραμμαρίων και

· ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες κάνναβης και η ζυγαριά ακριβείας, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου. 

Ο φερόμενος δράστης είναι από τα Ψαχνά και εργάζοταν σερβιτόρος σε παραλιακή καφετέρια της Χαλκίδας.

Το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA