Συγκέντρωση διαμαρτυρίας λογιστών την Παρασκευή στο Σύνταγμα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας λογιστών την Παρασκευή στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας λογιστών την Παρασκευή στο Σύνταγμα
Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚ Ν καλεί τους συναδέλφους, τους Συλλόγους και την Οµοσπονδία του κλάδου, καθώς επίσης και όλους τους επαγγελµατικούς συλλόγους, τις ενώσεις, τις οµοσπονδίες και τα επιµελητήρια, να συναντηθούν όλοι µαζί στην Πλατεία Συντάγµατος την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 13:00...

Δείτε την ανακοίνωση

"Εκφράζουµε την αγωνία και την αγανάκτηση των συναδέλφων λογιστών, ενάντια στην άκαµπτη στάση του Υπουργείου Οικονοµικών αναφορικά µε το θέµα της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, καθώς και της εφαρµογής του Νόµου 4172/2013 που παράγει απαράδεκτα και συνάµα απάνθρωπα αποτελέσµατα εξωφρενικής επιβάρυνσης φορολογούµενων, ειδικότερα των οικονοµικά αδύναµων.

Ζητούµε την πιστή τήρηση των προθεσµιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων που ορίζει ο Νόµος 4223/2013 (πεντάµηνη υποβολή). Χωρίς τεχνικές δυσλειτουργίες και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις λόγω υπερφόρτωσης του συστήµατος Τaxis.

Ζητούµε δίκαιη φορολόγηση µε βάση τη φοροδοτική ικανότητα και σύµφωνα µε την Συνταγµατική επιταγή

(παράγραφοι 1 και 5 του άρθρου 4 του Συνάγµατος).

Απαιτούµε την άµεση νοµοθετική παρέµβαση των οργάνων του Υ.Ο στα σηµεία που παρουσιάζονται εξωπραγµατικά αποτελέσµατα φορολογικής επιβάρυνσης, όπως σε περιπτώσεις ανέργων, απόρων µε εισοδήµατα µόνο από τόκους κ.λπ.

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤ Ν-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚ ΩΝ, είναι µια ανεξάρτητη οµάδα επαγγελµατιών Λογιστών- Φοροτεχνικών που δρα αδέσµευτα και µε συλλογικό αυθορµητισµό, µέσω της κοινωνικής δικτύωσης και απαριθµεί πάνω από 10.000 µέλη, στην πλειονότητά τους Λογιστές- Φοροτεχνικοί.

Έχει διοργανώσει τις µεγαλύτερες -µέχρι σήµερα- κινητοποιήσεις που έχει γνωρίσει ποτέ ο κλάδος των Λογιστών και συγκεκριµένα στις 7 Μαρτίου, καθώς και στις 7 Νοεµβρίου 2014."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA