Tίτλος και στην Εύβοια για τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Tίτλος και στην Εύβοια για τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Tίτλος και στην Εύβοια για τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)
Στην κορυφή του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Ευβοίας παρέμεινε και φέτος η ομάδα Παίδων της σχολής του Ολυμπιακού από την Χαλκίδα...

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές κατέκτησαν το πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Στον τελικό που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Γυμνού (σ.σ. το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας Γιάννη Χαινά) παρουσία 700 θεατών ο πειραϊκός σύλλογος κέρδισε την ομάδα τις Ακαδημίας / Απόλλων Ερέτριας με 5-3 στα πέναλτι (0-0 κ.δ).

Στην… ρώσικη ρουλέτα οι Τζάνος, Ποδάρας, Μαρίνος, Χαλιώτης και Τσομάτσκα ήταν εύστοχοι και στα πέντε πέναλτι του Ολυμπιακού και έδωσαν τη νίκη με 5-3. Αυτό είναι το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 4ο στην ιστορία της ΑΕ Ληλαντίου, η οποία συνεργάζεται εξαιρετικά με τον Ολυμπιακό. Οι Παίδες της Σχολής των Πειραιωτών σε σύνολο 15 αγώνων είχαν απολογισμό, 12 νίκες και 3 ισοπαλίες με τα γκολ να είναι 43-9.

Οι παίκτες της Σχολής του Ολυμπιακού: Λεοντής, Χαλιώτης, Μαρίνος, Μάκ Κόλλιας, Ποδάρας, Ντζόι, Τσομάτσκα, Φλώρος, Καρλατήρας, Καλέντζης, Σπυράκης, Τζάνος, Μαίσογλου, Μαόφης, Κόκλας και Κηρύκος. Η Σχολή παράλληλα με το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ευβοίας πανηγυρίζει για τον τίτλο της Κ-17, αφού ένας εκ των βασικών παικτών της, ο Στάθης Λάμπρου, έχει αναδειχθεί από την Χαλκίδα. 

Το δίκτυο σχολών τροφοδοτεί συνεχώς με παίκτες την Ακαδημία του Ολυμπιακού και πολλά απ' αυτά τα παιδιά συνεχίζουν και φτάνουν έως και την πρώτη ομάδα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA