Αλέξης Τσίπρας για το αποτέλεσμα: «Γενναία η επιλογή του λαού, τώρα η ώρα της ομοψυχίας» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αλέξης Τσίπρας για το αποτέλεσμα: «Γενναία η επιλογή του λαού, τώρα η ώρα της ομοψυχίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλέξης Τσίπρας για το αποτέλεσμα: «Γενναία η επιλογή του λαού, τώρα η ώρα της ομοψυχίας» (ΒΙΝΤΕΟ)
"Αποδείξαμε ότι όταν ένας λαός έχει πίστη και συλλογική συνείδηση μπορεί να αντέξει και να ξεπεράσει ακόμη και τις μεγαλύτερες δυσκολίες», δήλωσε στο μήνυμα του από το μέγαρο Μαξίμου...

ΒΙΝΤΕΟ
«Γράψαμε μια λαμπρή σελίδα στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία. Από τώρα και στο εξής είμαστε όλοι ένα», τόνισε καταδεικνύοντας την ανάγκη της ενότητας και της ομοψυχίας.

Ο Α. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι από αύριο η Ελλάδα θα προσέλθει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με άμεση προτεραιότητα την αποκατάσταση του τραπεζικού συστήματος.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ακόμη ότι έχει πλήρη συνείδηση της εντολής που του έδωσε ο λαός, συμπληρώνοντας πως γνωρίζει ότι δεν πρόκειται για εντολή ρήξης.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε επίσης ότι "δεν μπορεί η Ευρώπη να είναι ο μονόδρομος των Μνημονίων" σημειώνοντας ότι ο ελληνικός λαός απάντησε και στο ερώτημα ποια Ευρώπη θέλει.

"Αυτή την εντολή θα την υπηρετήσω χωρίς χρονοτριβή. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, αλλά δίκαιες και βιώσιμες λύσεις." είπε ο πρωθυπουργός που δεν παρέλειψε "να ευχαριστήσει τους χιλιάδες Ευρωπαίους πολίτες που εκδήλωσαν την συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό".

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA