Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες περί «μαύρου ταμείου» του ΚΕΕΛΠΝΟ - Τα άρπαξαν και από την Εύβοια; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες περί «μαύρου ταμείου» του ΚΕΕΛΠΝΟ - Τα άρπαξαν και από την Εύβοια;

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες περί «μαύρου ταμείου» του ΚΕΕΛΠΝΟ - Τα άρπαξαν και από την Εύβοια;
Στα χέρια της Δικαιοσύνης βρίσκεται η λίστα με τους δημοσιογράφους, εκδότες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ που φέρονται να εμπλέκονται, σύμφωνα με τις καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην υπόθεση του αποκαλούμενου «μαύρου ταμείου» του ΚΕΕΛΠΝΟ.
 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών με ανακοίνωση της κάνει γνωστό ότι «μετά από τη διαβίβαση στην υπηρεσία μας έγγραφης αναφοράς περί "μαύρου ταμείου του ΚΕΕΛΠΝΟ" διατάξαμε από 8/7/2015 προκαταρκτική εξέταση».
 

Ο κ. Καμμένος έχει καταθέσει τα εν λόγω στοιχεία και στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ και σύμφωνα με δηλώσεις του πρόκειται για λίστα με ονόματα δημοσιογράφων που μοιράστηκαν εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να προωθήσουν συγκεκριμένες καμπάνιες.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι δύο τοπικά blogs και εφημερίδα από την Εύβοια έχουν πάρει χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ με την αιτία της διαφημιστικής καταχώρησης.

Την προκαταρκτική εξέταση διενεργεί ο εισαγγελέας κ. Γκύζης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA