Ένας νεκρός από την ανεξέλεγκτη φωτιά στη Λακωνία! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ένας νεκρός από την ανεξέλεγκτη φωτιά στη Λακωνία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας νεκρός από την ανεξέλεγκτη φωτιά στη Λακωνία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Λακωνία με την φωτιά που καίει από το πρωί να είναι ανεξέλεγκτη...

Ένας Ελβετός τουρίστας έχασε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις του καπνού, ενώ νωρίτερα αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε αεροσκάφος Καναντέρ που παίρνει μέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης, στο χωριό Φαρακλό.

ΒΙΝΤΕΟ
 
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης έκανε άιτημα σε Ιταλία και Γαλλία να συνδράμουν από αέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Η φωτιά που καιέι από τα ξημερώματα στη Λακωνία μαίνεται ανεξέλεγκτη. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και πολίτες της περιοχής δίνουν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε  σε δασική έκταση και έχει πάρει πλέον μεγάλες διαστάσεις.

Αφού πέρασε από τα χωριά Λάχι και Φαρακλό, η αλλαγή κατεύθυνσης του ανέμου οδήγησε τις φλόγες προς τη Νεάπολη. Το πύρινο μέτωπο βρίσκεται στο ύψος του γηροκομείου, το οποίο και εκκενώνεται και με μεγάλη ταχύτητα κατευθύνεται προς τον οικισμό της Νεάπολης.

Το πέρασμα της πυρκαγιάς έχει προκαλέσει ζημιές σε σπίτια, χωρίς να μπορεί να γίνει ακόμη αποτίμηση του καταστροφικού έργου των φλογών. Τα χωριά είχαν εγκαίρως εκκενωθεί όπως και δύο κατασκηνώσεις που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA