Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις εμπρηστικές δηλώσεις Τζήμερου στο Facebook - Καλεί σε εισβολή στο Μαξίμου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις εμπρηστικές δηλώσεις Τζήμερου στο Facebook - Καλεί σε εισβολή στο Μαξίμου!

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις εμπρηστικές δηλώσεις Τζήμερου στο Facebook - Καλεί σε εισβολή στο Μαξίμου!
Προκαταρκτική εξέταση, και μάλιστα με τη μορφή του κατεπείγοντος, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, με αφορμή τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο που εμφανίζονται ως ανακοινώσεις στο Facebook  του Θάνου Τζήμερου, και φέρονται να καλούν σε "ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου", αν η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.

Ο Θάνος Τζήμερος έγραψε:

«Γι’ αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA