ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται στη Xαλκίδα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται στη Xαλκίδα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται στη Xαλκίδα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, με πρώτο σταθμό την Κρήτη, ξεκινά από τις 17 Αυγούστου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος θα επισκεφθεί και την πόλη της Χαλκίδας, εκτός απροόπτου, στα μέσα Σεπτεμβρίου...

Ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει ήδη δώσει εντολή για την δημιουργία μίας ομάδας, αποτελούμενης από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, καθώς επίσης και από πολιτικούς και οικονομικούς επιστήμονες, η οποία θα επεξεργαστεί το νέο πρόγραμμα της Ν.Δ. Οι εργασίες της συγκεκριμένης ομάδας θα ξεκινήσουν στις 18 Αυγούστου, με στόχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μετατρέψουν σε προγραμματικές θέσεις την ιδεολογικοπολιτική στροφή της Νέας Δημοκρατίας στον μεσαίο χώρο.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται μία προσπάθεια αλλαγής στη δομή του κόμματος, μέσω της προώθησης μικρότερων και πιο ευέλικτων σχημάτων διοίκησης. Π.χ μέσα στις επόμενες ημέρες προετοιμάζεται να γίνει η ενοποίηση του Πολιτικού Σχεδιασμού με το Γρ. Τύπου και Επικοινωνίας. Επίσης, μετά της 15 του μήνα πρόκειται να ξεκινήσουν και οι συνεδριάσεις του λεγόμενου «Πρωϊνού καφέ».

Οι συνεδριάσεις θα γίνονται στα γραφεία του κόμματος, θα είναι καθημερινές, ενώ μέρος σε αυτές θα λαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της Π.Ε, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Κυριάκος Μητσοτάκη, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος κ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης κ.α. 


Ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ σκοπεύει επίσης να δώσει ιδιαίτερο βάρος στους τομείς της Ν.Δ, δεδομένης της δύσκολης αποστολής που καλούνται να επιτελέσουν σε επίπεδο παρακολούθησης και ελέγχου του κυβερνητικού έργου. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA