Δεκαπενταύγουστος: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δεκαπενταύγουστος: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί!

Δεκαπενταύγουστος: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί! Η φράση «σαν την Χαλκιδική δεν έχει» επιβεβαιώνεται φέτος αφού είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για τον Δεκαπενταύγουστο σύμφωνα με το trivago.gr.

Πολλές είναι οι διαφορές σε σχέση με τον περσινό Δεκαπενταύγουστο  όσον αφορά τους προορισμούς που επιλέγουν οι Έλληνες για ολιγοήμερες διακοπές.
 

Σύμφωνα με την μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr πρώτη είναι η Χαλκιδική που εκτόπισε την Πάργα που καταλάμβανε πέρυσι τη θέση αυτή, η οποία ωστόσο παραμένει μεταξύ των κορυφαίων προορισμών.
 

Υψηλότερα στις προτιμήσεις των Ελλήνων είναι φέτος και η Θάσος, η οποία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Τα νησιά του Ιονίου φαίνεται να προτιμώνται περισσότερο συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι, αφού φέτος είναι ψηλά στις προτιμήσεις η Λευκάδα και η Ζάκυνθος, ενώ την εμφάνισή της στους είκοσι δημοφιλέστερους προορισμούς κάνει φέτος και η Κεφαλονιά. 

Τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού, παραμένουν αγαπημένοι προορισμοί και αυτή τη χρονιά. Τα Χανιά παραμένουν σταθερά μεταξύ των δημοφιλέστερων επιλογών των Ελλήνων, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA