Εύβοια: Έξι συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι στην Ιστιαία για ναρκωτικά - Δείτε τι βρήκαν οι αστυνομικοί! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Έξι συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι στην Ιστιαία για ναρκωτικά - Δείτε τι βρήκαν οι αστυνομικοί! (ΦΩΤΟ)

Εύβοια: Έξι συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι στην Ιστιαία - Δείτε τι βρήκαν οι αστυνομικοί! (ΦΩΤΟ)
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας...

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα και συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και συγκεκριμένα:

· Ένας στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και αστυνομικού σκύλου της Δ.Α. Ευβοίας, διότι τόσο σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, όσο και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ασημένιος δίσκος με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας, (22) κενές νάιλον συσκευασίες, το χρηματικό ποσό των (685) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στην οικία του βρέθηκε και ομοίως κατασχέθηκε, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, μήκους (55) εκατοστών. 
Εύβοια: Έξι συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι στην Ιστιαία για ναρκωτικά - Δείτε τι βρήκαν οι αστυνομικοί! (ΦΩΤΟ)

· Μία στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.

· Δύο στις Ράχες Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι βρέθηκε να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί και συγκεκριμένα, 

ένας στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,  

μία στην Ιστιαία Ευβοίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας,  

ένας στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού 

και ένας στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα, δύο ημεδαποί από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας και ένας αλλοδαπός από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας, σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας, καθώς και ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Συνελήφθη ημεδαπή στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σκύρο Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σκύρου, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.).

Τέλος, συνελήφθη αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA