Σοκ για τον Γιώργο Τσαλίκη: Ξέσπασε φωτιά στο κλαμπ την ώρα τραγουδούσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοκ για τον Γιώργο Τσαλίκη: Ξέσπασε φωτιά στο κλαμπ την ώρα τραγουδούσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ για τον Γιώργο Τσαλίκη: Ξέσπασε φωτιά στο κλαμπ την ώρα τραγουδούσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ο δημοφιλής τραγουδιστής όταν αντιλήφθηκε τις φλόγες, διέκοψε άρον άρον το πρόγραμμά του, ζητώντας δια μικροφώνου από το κατάμεστο κόσμου μαγαζί να μην πανικοβληθούν, όταν τους ενημέρωσε ότι έχει ξεσπάσει φωτιά...

ΒΙΝΤΕΟ
Για αρκετή ώρα επικράτησε ένας πανικός, ενώ πολλοί από τους πελάτες έσπευσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Είναι από τα χειρότερα που μπορεί να συμβούν σε ένα καλλιτέχνη αλλά και σε οποιοδήποτε άνθρωπο που ενώ βρίσκεται για να διασκεδάσει έρχεται αντιμέτωπος με τον τρόμο της πύρινης λαίλαπας.
 

Ο Γιώργος Τσαλίκης λίγη ώρα μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς έξω από το μαγαζί που τραγουδούσε στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, μέσω instagram μοιράστηκε τα όσα έζησε.
Σοκ για τον Γιώργο Τσαλίκη: Ξέσπασε φωτιά στο κλαμπ την ώρα τραγουδούσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) «Αυτό είναι που λένε το "κάψαμε" απόψε !!
Εκεί που τραγουδούσα , ξαφνικά βλέπω έξω από το club να έχει πάρει φωτιά (μάλλον όπως μου είπανε μετά από καταλύτη αυτοκινήτου παρκαρισμένο σε ξερά χόρτα) η οποία λογω του αέρα σε δευτερόλεπτα εξαπλώθηκε !!
 

Διέκοψα το πρόγραμμα , ενημέρωσα τι γίνεται , γιατί δεν το είχε πάρει χαμπάρι ο κόσμος που διασκέδαζε , βγήκανε έξω οι θαμώνες με κουβάδες -κι ότι βρήκανε- και μετά από 15 λεπτά καταφέρανε να σβήσουνε τη φωτιά , να σώσουμε τα αυτοκίνητα που κινδυνεύανε και όλα καλά !!
 

Μετά επιστρέψανε ΟΛΟΙ στο club και (λίγο καρβουνιασμένοι) συνεχίσαμε μέχρι το πρωί !» περιέγραψε ο τραγουδιστής. 

Με πληροφορίες από το govastileto

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA