Αναμένει στο ακουστικό του ο Βαγγέλης Αποστόλου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Αναμένει στο ακουστικό του ο Βαγγέλης Αποστόλου!

Αναμένει στο ακουστικό του ο Βαγγέλης Αποστόλου!
Περιμένοντας το τηλεφώνημα, είναι ο τίτλος στην αγωνία που ζει τις τελευταίες ώρες ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου...

Βέβαια, όσο οι ώρες περνούν και το τηλεφώνημα από το Μαξίμου δεν φθάνει, μεγαλώνει και η αγωνία του ανθρώπου που τα έδωσε όλα για να παραμείνει στο στρατηγείο της πλατείας Βάθη και που περιμένει, όπως είναι φυσικό, την επιβράβευση για τη συμβολή του στη νικηφόρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στενοί του συνεργάτες θεωρούν δεδομένη την επαναφορά του στον υπουργικό θώκο, που κατείχε πριν από την προκήρυξη των εκλογών, ωστόσο το «νεύμα» που όλοι περιμένουν με αγωνία δεν έχει προς το παρόν γίνει. 


Χρόνια τώρα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν είναι από τα πρώτα που έχει στο νου του κατά τη σύνθεση της κυβέρνησης ο κάθε πρωθυπουργός, αυτό όμως δεν είναι λόγος για να περιορισθεί η ανυπομονησία του πρώτου σε πιθανότητες υποψηφίου για τη θέση.

Το καλό για τον Αποστόλου είναι ότι δεν ακούγεται κάποιο άλλο όνομα πιθανού στελέχους που θα είχε τα φόντα να διεκδικήσει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, ωστόσο το γεγονός ότι στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης δεν γίνεται καμιά νύξη, είναι ένας λόγος ανησυχίας.


Οι πληροφορίες θέλουν το όλο θέμα να κλείνει μετά τη συνάντηση που έχει αυτή την ώρα ο Αλέξης με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμένο, ο οποίος, εκτός απροόπτου θα θελήσει να επιλέξει το όνομα του υφυπουργού στο ίδιο υπουργείο. Εδώ, παρ’ ότι ο Παναγιώτης Σγουρίδης δεν εξασφάλισε τη βουλευτική του έδρα στην A' Θεσσαλονίκης, όπου ήταν υποψήφιος, δεν αποκλείεται να διατηρήσει το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού στην πλατεία Βάθη, κυρίως λόγω της μεγάλης συνεισφοράς του στην προεκλογική καμπάνια των ΑΝΕΛ.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι πληροφορίες θέλουν τον Βασίλη Κόκκαλη, βουλευτή Λάρισας των ΑΝΕΛ και άνθρωπο που διατηρεί στενή σχέση με τα αγροτικά θέματα και τον κόσμο του κάμπου, να γράφει πιθανότητες ανάληψης του εν λόγω χαρτοφυλακίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA