Απειλούν με αποχή οι Έλληνες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απειλούν με αποχή οι Έλληνες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές

Απειλούν με αποχή οι Έλληνες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Ο ΠΣΑΠ και οι αρχηγοί των ομάδων της Superleague και της Football League συναντήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, με βασικό σκοπό την λειτουργία του εγγυητικού ταμείου

Για το εγγυητικό ταμείο έχει υπογραφεί συμφωνία ανάμεσα σε ΠΣΑΠ, ΕΠΟ, Super League και Football League από τον Ιανουάριο του 2013 κι ακόμα δεν έχει λειτουργήσει.
 
Στην συζήτηση που έλαβε χώρα στα γραφεία του Συνδέσμου το μεσημέρι της Παρασκευής, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Σάκης Δημόπουλος τόνισε πως αν δεν έχει ξεκινήσει η λειτουργία του εγγυητικού ταμείου μέχρι τις αρχές Οκτώβρη τότε θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο της αποχής ή της απεργίας από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και την Εθνική Ελλάδος.
 
Μάλιστα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα είναι δίπλα στον ΠΣΑΠ.
 
Η απόφαση πάρθηκε από τους παίκτες κι εφόσον μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου δεν υλοποιηθεί η ενεργοποίηση του εγγυητικού ταμείου, τότε θα υπάρξει αποχή από τα μέσα Οκτωβρίου.
 
Να τονίσουμε πως για να συσταθεί και για να λειτουργήσει το εγγυητικό ταμείο πρέπει να καταβληθούν συνολικά από την ΕΠΟ, την Super League και την Football League γύρω στο 1 εκατ. ευρώ.
 
Στην συνάντηση μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι παίκτες στης Super League Σιόβας, Ταυλαρίδης, Λαγός, Μπούρμπος, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Κοροβέσης, Φυτανίδης, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Τσουλής, Μασούρας Ζησόπουλος, Μπέρτος, Σιδεράκης, Τριποτσέρης, Στάθης, Δημήτρης, Πουρτουλίδης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA