Αυτόματη ταυτοποίηση σε εικόνες και φωτογραφίες έρχεται στο Facebook! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Αυτόματη ταυτοποίηση σε εικόνες και φωτογραφίες έρχεται στο Facebook!

Αυτόματη ταυτοποίηση σε εικόνες και φωτογραφίες έρχεται στο Facebook!Νέα πατέντα για αυτόματη ταυτοποίηση των φωτογραφιών και εικόνων καταθέτει το Facebook...
 
Το Facebook ψάχνει τρόπους για να καταγράφει τις δραστηριότητες των χρηστών του και αυτή τη φορά στο έχει βάλει στο μάτι, όπως φαίνεται από πατέντα που κατέθεσε, τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν σε αυτό.

Η νέα πατέντα που κατέθεσε το Facebook θα μπορεί να ταυτοποιεί κάθε κάμερα που τραβάει μία φωτογραφία και στη συνέχεια θα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες αυτές για να προτείνει στο χρήστη νέους φίλους και group που μπορεί να τον ενδιαφέρουν, αλλά και για να μπορεί να ελέγχει ποιοι χρήστες έχουν πάνω από έναν λογαριασμό.
 
Για να μπορέσει να ταυτοποιήσει το Facebook κάθε κάμερα δεν θα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συνοδεύουν τις φωτογραφίες, αλλά τα φυσικά χαρακτηριστικά που μπορεί έχει όπως είναι μία γρατζουνιά στο φακό για παράδειγμα.
 
Πηγή: Newsit

Ο πατέρας του Παναγιώτη - Ραφαήλ στο EviaZoom.gr: «Στέκεται πλέον στα πόδια του και παίζει μόνος του, είναι ένα θαύμα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Evia Zoom .gr μίλησε αποκλειστικά ο πατέρας του Παναγιώτη - Ραφαήλ, Γιώργος Γλωσσιώτης...  Όπως είπε, τα νέα για τον μικρό ήρωα, ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ