Δεύτερη σε φοροδιαφυγή η Στερεά Ελλάδα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δεύτερη σε φοροδιαφυγή η Στερεά Ελλάδα

Δεύτερη σε φοροδιαφυγή η Στερεά Ελλάδα
Δεύτερη σε ποσοστό παραβατικότητας ήρθε η Στερεά Ελλάδα σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για τους ελέγχους του ΣΔΟΕ για την πάταξη της φοροδιαφυγής τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη...
 

Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας το ποσοστό παραβατών ανήλθε στο 42,45%, με συνολικό αριθμό ελέγχων 106, αριθμό παραβατών 45 και αριθμό παραβάσεων 72. 

Πρώτη σε ποσοστό παραβατικότητας ήρθε η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης με το ποσοστό παραβατών να ανέρχεται στο 60,41%, ενώ ακολουθούν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις 
Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με 35, 92%, Αττικής - Αιγαίου, με 33,16%, Αττικής, Ελλάδας Πελοποννήσου και Νοτίων Ιόνιων Νήσων, με 14,55%, και Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Βορείων Ιόνιων Νήσων με 11,11%.
 

Συνολικά έγιναν 882 μερικοί επιτόπιοι έλεγχοι σε ισάριθμες επιχειρήσεις και συμμετείχαν 482 υπάλληλοι του Σώματος. Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν σε 285 επιχειρήσεις 897 συνολικά παραβάσεις.
 

Επιτόπιοι έλεγχοι έγιναν και από τα συνεργεία των Δ. Ο. Υ. και κατά τους ελέγχους κατασχέθηκαν έξι (6) Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές από ισάριθμες επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι τέσσερις (4) επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου και οι δύο (2) στο χώρο της εστίασης.
 

Από τους ελέγχους διαπιστώθηκε παραβατικότητα που ξεπερνά το 50%, καθώς στις 102 επιχειρήσεις καταγράφηκαν συνολικά 676 παραβάσεις. Οι διενεργηθέντες έλεγχοι έλαβαν χώρα κυρίως τους νομούς Αττικής, Αχαΐας, Ηλείας, Θεσσαλονίκης και Ζακύνθου.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA