Εύβοια: Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εύβοια: Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Εύβοια: Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας...

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο Νομό Εύβοιας με σκοπό τη πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα:

-Δύο ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

-Ένας αλλοδαπός στη Κάρυστο, από αστυνομικούς των Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

-Ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.

-Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA