Ο Κώστας Μπουρνάζος επέστρεψε στο ΝΟ Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο Κώστας Μπουρνάζος επέστρεψε στο ΝΟ Χαλκίδας

Ο Κώστας Μπουρνάζος επέστρεψε στο ΝΟ Χαλκίδας
Κίνηση – «ματ» του ΝΟ Χαλκίδας ο οποίος απέκτησε τον πολύπειρο φουνταριστό, Κωνσταντίνο Μπουρνάζο...
 

Ο Κώστας Μπουρνάζος μίλησε στο WaterPoloLive κι ανέφερε ότι «μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με την άνοδο του Απόλλωνα Σμύρνης – ως πρωταθλητής – στην Α2 κατηγορία, αποφάσισα να αποδεσμευτώ και να επιστρέψω στην ομάδα της Χαλκίδας, αφενός λόγω καταγωγής κι αφετέρου εξαιτίας του συναισθηματικού δεσίματος με την ομάδα και τους συμπαίκτες μου.

»Μπορώ να χαρακτηρίσω την χρονιά που έρχεται, λόγω της κατηγορίας που βρίσκεται η Χαλκίδα, ως δύσκολη σεζόν διότι έχουμε να συναγωνιστούμε κι άλλες εξίσου καλές και δυνατές ομάδες».

Για τον στόχο του ΝΟ Χαλκίδας πρόσθεσε: «θεωρώ οτι πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας διότι ο τρόπος που διεξάγεται το πρωτάθλημα είναι λίγο περίεργος (ανάλογα με την κλήρωση)  και μετά αν όλα πάνε καλά, μπορούμε να διεκδικήσουμε και την άνοδο. Σίγουρα αυτό θα ήταν το ιδανικό! Επιπροσθέτως θέλουμε τις υποδομές να αναπτύσσονται διαρκώς, είναι σημαντικό κομμάτι για εμάς, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως σύλλογος και να πρωταγωνιστήσουμε ξανά στις μεγάλες κατηγορίες».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA