Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Υποδομών Δημήτρης Καμμένος - Στη θέση του ο Παναγιώτης Σγουρίδης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Υποδομών Δημήτρης Καμμένος - Στη θέση του ο Παναγιώτης Σγουρίδης

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Υποδομών Δημήτρης Καμμένος - Στη θέση του ο Παναγιώτης Σγουρίδης
Την παραίτηση του από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καμμένος, έπειτα από την αναταραχή που ξέσπασε νωρίτερα σχετικά με τις ρατσιστικές αναρτήσεις του στο Twitter...

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Καμμένος επισημαίνει: «Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα».

Ωστόσο, συνεχίζει: «Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, προανήγγειλε την παραίτηση, αναφέροντας σε tweet του: «Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του».

Τη θέση του κ. Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο θα καταλάβει ένα άλλο στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Παναγιώτης Σγουρίδης. Ο κ. Σγουρίδης προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ενώ στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.


Πηγή: reporter.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA