Στερεά Ελλάδα: Οι στρατιωτικοί συναντήθηκαν με τον Πάνο Καμμένο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στερεά Ελλάδα: Οι στρατιωτικοί συναντήθηκαν με τον Πάνο Καμμένο! (ΦΩΤΟ)

Στερεά Ελλάδα: Οι στρατιωτικοί συναντήθηκαν με τον Πάνο Καμμένο
Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συναντήθηκε στη Λαμία, μετά από πρόσκληση του υποψηφίου βουλευτή των ΑΝΕΛ, κ. Θεόδωρου Χειμάρα, με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο...

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και κατά τη διάρκειά της η αντιπροσωπεία μας είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ενημερώσει τον κ. Πρόεδρο σχετικά με τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες στρατιωτικοί που υπηρετούν σε Μονάδες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς επίσης και αναφορικά με τη λειτουργία της Ένωσής μας ως και τη δραστηριότητά της, υπό την ομπρέλα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Από την αντιπροσωπεία του ΔΣ μεταφέρθηκε στον κ. Πρόεδρο των ΑΝΕΛΛ η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση που εκφράζεται από τα μέλη της Ένωσης, αλλά και εν γένει τους στρατιωτικούς της Περιφέρειας, σχετικά με τις πολιτικές αποφάσεις των τελευταίων ετών που αφορούν τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους. 
Τονίσθηκε δε ιδιαίτερα ότι η Ένωση, συντονιζόμενη σε ευθεία γραμμή με την ΠΟΕΣ, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση για την επίλυση χρόνια άλυτων προβλημάτων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
 
Μωράτης Αθανάσιος
Αρχιλοχίας (ΥΓ)
6936645857
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Παπαδημητρίου Αθανάσιος
Λοχίας (ΥΠ)
6936527726

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA